• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vorbesc despre atmosfera de la filmarile sezonului patru Visuri la cheie

Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vorbesc despre atmosfera de la filmarile sezonului patru Visuri la cheie

Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi vorbesc despre atmosfera de la filmarile sezonului patru Visuri la cheie

In toamna, emotia, povestile incredibile de viata si transformarile spectaculoase revin la PRO TV in cel de-al patrulea sezon Visuri la cheie! 

Echipa emisiunii pregateste in detaliu fiecare proiect si face tot posibilul sa le aduca bucuria si speranta in suflete unor oameni care nu au incetat niciun moment sa lupte si sa viseze, in ciuda traiului dificil si a problemelor pe care le au. 

Ce spun Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi despre filmarile de la Visuri la cheie?

Adela Parvu - ”Atmosfera la filmarile pentru sezonul patru Visuri la cheie este una foarte productiva, iar munca in echipa ne-a sudat si mai mult prietenia. Ne ajutam unii pe altii, ne completam excelent in munca noastra, mesterii ne cunosc deja foarte bine si comunica fara inhibitii cu noi. Desigur, exista si momente mai tensionate cand trebuie sa luam decizii pe loc, decizii care nu sunt usor de luat, pentru ca intotdeauna trebuie sa sacrificam ceva, in special ceva din partea estetica, adica ceea ce ne reprezinta profesional. Dar preferam sa facem mici compromisuri estetice atat timp cat binele si confortul familiei pentru care lucram este asigurat.”.

Alina Vilcu - ”Suntem o familie! O familie care are deja o istorie, ne cunoastem unii pe altii, ne stim limitele si punctele forte, iar de aici pornesc forta si entuziasmul nostru. Pentru mine, zilele in care avem filmari si stiu ca urmeaza sa ma intalnesc cu colegii mei, si nu vorbesc aici numai de Adela, Omid sau Dragos, ci de toata echipa din spate, sunt zile in care abia astept sa ma ridic din pat si sa incepem treaba. Impartasim multe impreuna, de la chestiuni profesionale, pana la aspecte personale din vietile noastre. Ne jucam, radem, plangem, tragem tare, avem momente de panica si asta ne da un sens.”.

Omid Ghannadi - ”Fiecare etapa de filmare pentru noi are starea ei, cu care, in mare parte, suntem obisnuiti. Filmarile de la inceput si cele de la predarea casei, in schimb, sunt cu totul altfel fata de cele intermediare. La prima zi de filmare si la ziua de predare nu stii la ce sa te astepti. Esti surprins de fiecare data de emotiile si reactiile autentice ale familiilor. Cu acest lucru nu te poti obisnui.”.

Pentru Dragos Bucur, Adela Parvu, Alina Vilcu si Omid Ghannadi, Visuri la cheie reprezinta un proiect extrem de important, in care pun foarte mult suflet, asa ca fiecare zi de filmare este pentru cei patru un motiv de bucurie, pentru ca sunt pe cale sa schimbe destine, dar si pentru ca se intalnesc si lucreaza impreuna.

Visuri la cheie – Crede in oameni! 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni