• PRO TV
  • Actor celebru de la Hollywood, acuzat ca a abuzat sexual 8 femei

Actor celebru de la Hollywood, acuzat ca a abuzat sexual 8 femei

Actor celebru de la Hollywood, acuzat ca a abuzat sexual 8 femei

Scandalurile legate de abuzurile sexuale de la Hollywood nu se opresc. In centrul atentiei de data asta este cunoscutul actor Morgan Freeman.

Starul in varsta de 79 de ani a intrat din nou in atentia presei dupa ce mai multe femei au reclamat faptul ca au fost abuzate de acesta. 

Pe durata filmarii peliculei "Going in Style" (O lovitura cu stil), o asistenta de productie povesteste cum a fost abuzata de-a lungul mai multor luni de catre Morgan. Tanara a carei identitate este inca necunoscuta, a afirmat ca vedeta de la Hollywood a atins intr-un mod indecent, de mai multe ori si a incercat sa-i ridice rochia, intreband-o daca poarta lenjerie intima.

Actorul a reactionat imediat la acuzatiile aduse. Intr-un comunicat de presa, acesta si-a cerut scuze spunand ca intentia lui nu a fost niciodata de a face o femeie sa se simta nerespectata. "Toti cei care ma cunosc si au lucrat alaturi de mine stiu ca nu sunt genul de persoana care sa incomodeze pe cineva, intentionat".

Freeman este ultimul star de la Hollywood caruia i-au fost aduse asemenea acuze, dupa ce in luna Octombrie a anului trecut, producatorul Harvey Weinstein a fost implicat intr-un scandal asemanator. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni