• PRO TV
  • Această fată înota liniștită când a fost trasă pe neașteptate sub apă. Imaginile cu incidentul și rănile, virale

Această fată înota liniștită când a fost trasă pe neașteptate sub apă. Imaginile cu incidentul și rănile, virale

Această fată înota liniștită când a fost trasă pe neașteptate sub apă. Imaginile cu incidentul și rănile, virale

Plaja Exuma din Bahamas e foarte cunsocută pentru nisipurile sale albe, apa cristalină și nenumăratele oportunități de a face fotografii memorabile. 

Așa că, atunci când fotomodelul Katarina Zarutskie, care își petrecea vacanța în Bahamas alături de iubit și de părinți, a decis că vrea să hrănească câțiva rechini de dragul unei fotografii, nimeni nu a obiectat. 

Mai mult, BBC notează că fata, în vârstă de 19 ani, practica deseori scuba diving și snorkelling în apele din California, statul american în care s-a născut, așa că nimeni nu se aștepta ca tocmai un om care e familiarizat cu oceanul să fie victima unui asemenea incident.

,,Din experiența mea în snorkelling și scuba diving, pot să vă spun că, în general, interacțiunea cu acest tip de rechini nu e periculoasă.”, a spus Katarina, citată de BBC.

BBC mai scrie că, pe când hrănea rechii, într-un moment de neatenție, fata a fost trasă sub apă de unul dintre aceștia.

Tatăl iubitului ei, care imortaliza momentul, a surprins și incidentul într-o serie de imagini care au devenit virale.





Rechinul a ținut-o pe fată sub apă câteva secunde, după care aceasta a reușit să se desprindă.

Consecințele nu au fost atât de dramatice, Katarina alegându-se cu niște răni nesperat de superficiale, ținând cont de amploarea și intensitatea atacului. Medicii au reușit să îi scoată inclusiv dinții de rechin care i-au rămas în braț și în acest moment ea s-a vindecat aproape complet.

BBC mai scrie că, de la incident, fata a dobândit o popularitate nesperată pe Instagram, dar nu neapărat în sens pozitiv, de vreme ce internauții au supranumit-o ,,Blonda tâmpită de pe Instagram”.

,,Le respect părerea, sunt oameni și e dreptul lor să aibă o părere. Dar chiar și după acest incident, eu voi continua să iubesc în continuare oceanul și să hrănesc rechini.”, a concluzionat Katarina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni