Maria Moldoveanu are parte de o surpriza! Ce i-a pregatit Catalin Maruta

Maria Moldoveanu are parte de o surpriza! Ce i-a pregatit Catalin Maruta

Dupa ce a impresionat o lume intreaga cu povestea ei de viata, Maria Moldoveanu, femeia pentru care echipa "Visuri la cheie" a luptat inca din prima editie a emisiunii, a avut parte de inca o surpriza, de aceasta data din partea echipei "La Maruta".

In urma cu ceva timp, Maria era o femeie trista care lupta pentru a-si creste cele doua fetite asa cum putea ea mai bine. Astazi, cu ajutorul "Visuri la cheie" locuinta Mariei s-a transformat complet: casa in care locuieste impreuna cu cele doua fetite este aranjata, curata, iar camionul cu lemne pe care Catalin Maruta l-a trimis aseara familiei ei o va ajuta pe femeie sa incalzeasca casa pe timpul iernii care va urma.

Echipa "La Maruta" a gasit-o pe femeie in curte, in timp ce incerca sa sparga niste lemne pentru a incalzi una dintre camerele in care stau fetitele ei, au gasit-o facand economii, iar in momentul in care camionul cu 5 tone de lemne a sosit in fara portii, femeia a ramas fara cuvinte.

"In viata mea nu au avut atatea lemne. Sunt toate ale mele?", a fost prima reactie a femeii. Resemnata cu gandul ca nimeni nu o ajuta niciodata, Maria s-a emotionat complet cand a vazut inca un ajutor pentru ea, s-a bucurat din suflet ca va avea cu ce sa incalzeasca casa pentru fetitele ei si ca micutele nu vor mai raci, asa cum se intampla inainte.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni