• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Zilele de 4, 9 și 24 septembrie, foarte importante pentru Alina și Omid, arhitecții de la Visuri la cheie

Zilele de 4, 9 și 24 septembrie, foarte importante pentru Alina și Omid, arhitecții de la Visuri la cheie

Zilele de 4, 9 și 24 septembrie, foarte importante pentru Alina și Omid, arhitecții de la Visuri la cheie

Felul în care arată și funcționează spațiul în care trăim ne aparține. Ne aparține fie că suntem designeri sau nu.

Pe lângă transformările uluitoare pe care o să le vedem din 09 septembrie, la Visuri la cheie, Alina și Omid deschid porțile Inside Academy, cu două cursuri care își propun să-i învețe pei cei care se înscriu cum să își pună în practică propriile idei de design și să facă din locuințele lor locul care să-i reprezinte. 

Pe 4 septembrie dau startul cursului de 3D, dedicat celor care au făcut deja primii pași pe drumul design-ului și sunt în etapa în care vor să își redacteze singuri ideile. Iar pe 24 septembrie debutează ediția cu numărul 6 de curs de design intensiv, unde, timp de 12 săptămâni, vor trece prin toate etapele dezvoltării unui proiect. 

Cei care parcurg acest drum alături de Alina și Omid vor dobândi capabilitățile necesare pentru a duce la bun sfârșit un proiect de amenajare interioară sau vor putea aprofunda zone specifice, cum ar fi: camera copilului, lucrul cu diferite culori, amenajări cu plante și multe alte teme structurate. 

Alina Vîlcu: „Pentru că la rândul meu în viață am luat-o de la capăt de câteva ori, știu că există în fiecare dintre noi resurse uriașe de învățare, de asimilare de noi direcții profesionale sau de relaționare. Și știu că unul din cele mai tari lucruri pe care ți le poți face cadou este să înveți ceva nou.”

Omid Ghannadi: „Cursul de față este gândit să îți aducă bucuria de a învăța ceva nou. Politica mea personală este să fiu generos cu absolut tot ceea ce am acumulat pe parcursul vieții mele profesionale. Este propriu firii umane să vrem să dăm mai departe cunoștințele noastre și asta ne propunem să facem împreună, fiindcă știm că și noi la rândul nostru vom învăța multe de la voi.”

Cursurile se țin la Palatul Universul, în sala Mezzanin, care este foarte generoasă și permite distanțarea socială impusă de perioada prin care trecem.

Vezi și: Cum ar arăta casa ideală în viziunea arhitecților Visuri la cheie 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni