Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Sezonul 2 - Visuri la cheie

Stiri


	Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!
19 Mai 2016, 12:22 / 17 comentarii

Omid Ghannadi se alatura echipei Visuri la cheie!

Omid Ghannadi se alaturi Adelei Parvu – designer de interior, Alinei Vilcu - arhitect si lui Dragos Bucur in echipa Visuri la cheie!


	Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia
27 Aprilie 2016, 15:50 / 4 comentarii

Vacanta Cu Rulota – Interviu cu Dragos Bucur despre experienta de a calatori cu roluta impreuna cu familia

A fost mafiotul sarb in “Ride Along”, alaturi de Ice Cube, a fost pe rand politist, violonist, terapeut, spiridus, si multe alte roluri in filme de succes, este gazda emisiunii “Visuri la Cheie”, dar eu vreau sa vi-l arat si in rol de…calator. Anul acesta, impreuna cu sotia sa Dana Nalbaru si cei doi copii, Dragos Bucur a pornit intr-o calatorie inedita: cu rulota prin tara. Eu mereu m-am intrebat cum ar fi o astfel de vacanta, ce presupune ea, cum trebuie sa te organizezi, etc. Asadar, va invit in rulota actorului Dragos Bucur:)

Au inceput inscrierile pentru cel de-al treilea sezon Visuri la cheie! 25 Februarie 2016, 13:37 / 1329 comentarii

Au inceput inscrierile pentru cel de-al treilea sezon Visuri la cheie!

Dupa ce, in primele doua sezoane, echipa Visuri la cheie a reusit sa indeplineasca dorintele unor familii cu care soarta a fost dura si sa le ofere locuintele la care au visat intotdeauna, dar si sansa de a avea o viata mai buna, emisiunea se pregateste sa revina cu noi povesti surprinzatoare si renovari spectaculoase.

Veste minunata pentru Corina, cea mai mica dintre surorile orfane care au impresionat cu povestea lor in Visuri la cheie 13 Noiembrie 2015, 14:04 / 56 comentarii

Veste minunata pentru Corina, cea mai mica dintre surorile orfane care au impresionat cu povestea lor in Visuri la cheie

Intr-una dintre editiile "Visuri la Cheie", telespectatorii le-au cunoscut pe Adriana, Lorena si Claudia, trei surori orfane a caror poveste de viata a impresionat o multime de oameni. Fetele au ramas fara parinti de la o varsta frageda si, pana ca echipa "Visuri la Cheie" sa le afle cazul, au trait intr-o casa distrusa.

Familia Voicu a trait cu lacrimi in ochi bucuria unui vis implinit la Visuri la cheie! 12 Noiembrie 2015, 14:09 / 94 comentarii

Familia Voicu a trait cu lacrimi in ochi bucuria unui vis implinit la Visuri la cheie!

Ultima editie a celui de-al doilea sezon Visuri la cheie s-a incheiat aseara cu o poveste impresionanta si o renovare de vis!