Visuri la cheie
CREDE IN OAMENI

Visuri la cheie

Vom schimba destine, vom readuce zâmbetul pe chipurile brăzdate de lacrimi... vom oferi speranță!

Vezi ultima stire

Sezonul 1 - Visuri la cheie

Impreuna readucem speranta in casele romanilor. Spune-ne povestea unei familii care merita sa fie ajutata. “Visuri la cheie” - Crede in oameni!

Video

Comenteaza

Munteanu cristina (2015-11-12 09:19:29)
Buna ziua, numele meu este Munteanu Cristina am 17 ani am o familie foarte mare si o casa foarte mica,mama si tata nu se prea inteleg mama vrea sa faca ceva pe linga casa Dar singura nu poate noi suntem 8 frati 3 fete si 5 baieti si visul meu de sar inplini sa fiti voi linga noi sa ne da-ti o mina de ajutor pentru noi contează foarte mult va multumesc pentru intelegere.
patrasc Nicoleta (2015-11-12 08:34:48)
Buna ziua, numele meu este Nicoleta Patrasc eu am 12 ani si ami doresc ca viata mea sa se schimbe.Tatal meu a murit akm 3 ani si mama mea ai plecata an Italia sa mai faca cate ceva la casa Dar nu reuseste eu am ramas singura cu sora mea mai mare si ami doresc ca visul meu sa se anplineasca sa poata mama Sta langa noi sa nu mai plece,va rog ajutatine.
Dincă ionuț (2015-08-10 22:42:34)
Bună seara!sant ionuț un tanăr de 32 de ani cu o sotie frumoasă si cu un băetel ce trebue să vină pe drum,sotia me-a e gravidă an 7luni,ne descurcăm greu cu banii,doar saraliul meu nu avem nici un sprijin din partea nimănui,vă rog din suflet d puteti să mă ajutati doar cu o magazie,unde pot să stau eu și copilasul meu,familia me-a.vă rogg.
serbu alina (2015-07-28 13:10:22)
in primul rand tin sa va multumesc pentru ca faceti oameni fericiti,oameni care poate nu au avut nici macar curajul sa viseze la un trai mai bun sau la o ;casa;.sunteti o echipa minunata care se gandeste si la binele celor de langa ei ceea ce prea putin se intampla in zilele noastre.dar prin exemple de acest gen putem schimba lumea le putem da copiilor nostri o educatie frumoasa.stiu si eu o familie care merita foarte mult ajutata.este vorba despre soacra mea.totul era frumos pana intr-o zi.intr-o zi cand fiul ei si sotul meu a fost rapus de o boala crunta,o boala care nu iarta,cancer.noi avem impreuna un baietel de 3 anisori,copia fidela a tatalui.eu si baietelul am ramas in apartamentul socrilor mei iar iei stau intr-o casa la care ar trebui foarte multe reparatii.mereu o aud spunand ca isi doreste foarte mult sa isi schimbe macar geamul de la camera unde dorm pentru a lasa baiatul si pe la iei fara sa fie frig si curent in toata casa.mi-as dori enorm sa o pot ajuta mai ales ca ei m-au lasat sa stau in casa lor.nu mai au nici o bucurie si nimic nu ii pot face sa zambeasca de cand copilul lor nu mai e.cred k ar fi bucurosi macar un pic daca ar vedea ca viata le da sanse,daca lumea ii ajuta.si apropo mai are un baiat care si el se chinuie prin straini sa isi faca si el macar o camera sa aiba unde sa stea.nu lucreaza nici unul dintre ei ,au insa o moara in curte de unde isi scot painea si cheltuielile casei.insa sunt zile cand poate nu fac nici macar de o paine iar iarna e foarte greu.poate cu ajutorul lui Dumnezeu si a oamenilor cu suflet mare reusim sa le scimbam macar geamurile de la casa .va multumesc frumos.
Ograda Dorina (2015-07-25 14:06:32)
Este singura emisiune unde visurile potdeveni realitate si unde se schimba detinele oamenilor care nu mai au speranta. Stiu si eu o familie care mrita ajutata. O familie frumoasa cu doi ingerasi, un baietel de 9 ani si o fetita de un an si sase luni. O familie care a muncit in Italia si au revenit in tara pentru a-si intemeia un camin . Au reusit sa isi ia o bucata de pamant si casa stil containar. Este casa lor...!! Stau fara apa curenta, doar cu put . Nu au inca gard ,dar sunt fericiti ! Vor sa le ofere copiilor un camin confortabil , insa nu pot financiar . Lucreaza doar tatal. Dar cu ajutorul lui Dumnezeu si poate cu ajutorul oamenilor cu suflet mare , vor construi un camin care sa-i merite.
Simona Stanciu (2015-07-24 16:12:38)
Buna ziua. Unde se poate face formularul de inscriere?